Voordelen leden

VTDL is trots om op sterke partners te kunnen rekenen ter ondersteuning van onze mooie sport.

We zijn zeer dankbaar met deze geëngageerde sponsors die ons helpen om de kwaliteit en participatie van triatlon te vergroten en er voor zorgen dat we als federatie aan het internationaal front meestrijden.   VTDL wil alle partners bedanken zonder hen zou onze sport niet kunnen functioneren.  Voor meer informatie over elk van onze partners en de voordelen die je als lid kan genieten, vind je hieronder.  Om meer te weten te komen over onze sponsoring deals, kan je contact opnemen met bondscoach@triatlon.vlaanderen.


Supporting Partners

Callant en VTDL vormen al jaren een sterk partnership. Callant zorgt voor de beste verzekering voor al onze leden en organisatoren.    VTDL leden kunnen genieten van 10% promo op de Callant producten zoals autoverzekering,  fietsverzekering.

Sportoase, één van de grootste triatlonpartners in Belgie, is ook hoofdpartner van de VTDL. Sportoase is als marktleider in Belgie, met 11 operationele multisportcentra en 4 in aanbouw – waaronder zwembaden, subtropische zwemparadijzen, fitnesscentra, sportzalen, vergader- en feestfaciliteiten, de ideale trainingslocatie voor iedere triatleet, van recreatief- tot profatleet. Het partnership met Sportoase schept voor de VTDL mogelijkheden naar trainingsfaciliteiten, clinics en events, voor de leden- en aangesloten clubs van de VTDL zijn er volgende voordelen:

Op Abonnementen*

€1 instap ipv €80

20% korting op abonnementen

Op Beurtenkaarten*

Doorlopend 10 + 1 gratis

 

*Acties niet cumuleerbaar met andere acties, enkel geldig op vertoon van licentie VTDL

 


Sponsors

 

VTDL heeft ook een partnership met het Belgische bedrijf SportsControl, die als één van de zeldzame voedingsmerken,  een maximale veiligheid naar samenstelling en ingrediënten verzekerd.  SportsControl biedt een uitgebreide gamma aan Sportdranken en supplementen op wetenschappelijke basis ontwikkeld en getest op sporters en atleten.

VTDL leden genieten 15% korting op alle SportControl producten bij vermelding van VTDL.


Suppliers

 

Bioracer is al jaren onze officiële kledij sponsor. Ze leveren zowel race trisuits, trainings- en leasure wear aan het Belgisch Triatlon Elite en Age group Team.

Bioracer is een rasecht Belgisch bedrijf dat al jaren een trouw partnership vormt met VTDL.  Door hun innovatie en maatwerk leveren ze unieke topproducten voor triatlon, cycling en running waar onze atleten dankbaar gebruik van maken om tot topprestaties te komen.

Bezoek zeker de Bioracer website!

 

Polar is al jarenlang de officiële trainings- technologische partner voor VTDL. Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Polar combineert   deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van de klanten. Het is dan ook geen wonder dat Polar sinds 1977 toonaangevend is in technische innovaties en hartslagmeting.

Polar biedt zowel voor Belgische toptriatleten als recreanten een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Door gebruik van hartslagmeters, sporthorloges met GPS als fietscomputers, zijn de atleten en coaches van VTDL in staat om waardevolle data uit de training en wedstrijd te halen.

VTDL leden kunnen korting genieten via de code in de nieuwsbrief augustus http://www.polar.com/

 

 

Met fierheid kondigt VTDL een nieuw partnership aan met Trainingpeaks  wereldleider in trainingssoftware voor duursporters en coaches. Trainingpeaks zal de atleten en coaches  ondersteunen met opleiding en software. Trainingspeaks is een Amerikaans bedrijf gevestigd in Boulder (Colorado). De belangrijkste producten van dit high-tech bedrijf zijn de Trainingpeaks trainingssoftware (zowel voor PC, Mac, IOS, Android), WKO4 analysesoftware (PC en Mac), best bike split software voor simulaties van fietsprestaties en de opleidingen ‘Trainingpeaks University’ genaamd. We zijn verheugd met dit partnership en zijn ervan overtuigd dat we hiermee een stap voorwaarts kunnen zetten op vlak van trainingsefficiëntie.

Trainingpeaks ondersteunt niet alleen de topsportwerking, maar biedt alle VTDL-leden 20% korting aan op het Trainingpeaks Premium account. Via deze pagina kan u zich hiervoor melden met de code BTU20

Ook is er een 20% korting voor coaches op Unlimited Coach account met de code BelgianTri2017. Hebt u reeds een coaching account kan u via de support@trainingpeaks.com voor de komende maanden een korting genieten.

Kom meer te weten over Trainingpeaks via www.trainingpeaks.com


Main Partners

We bedanken alle lotto spelers voor de steun.

Sporters beleven meer!