Sponsors

VTDL is trots om op sterke partners te kunnen rekenen ter ondersteuning van onze mooie sport.

We zijn zeer dankbaar met deze geëngageerde sponsors die ons helpen om de kwaliteit en participatie van triatlon te vergroten en er voor zorgen dat we als federatie aan het Olympisch front meestrijden.   VTDL wil alle financiële partners bedanken zonder hen zou onze sport niet kunnen functioneren.  Voor meer informatie over elk van onze partners en de voordelen die je als lid kan genieten: kan je op het link klikken.  Om meer te weten te komen over onze sponsoring deals, kan je contact opnemen met bondscoach@triatlon.vlaanderen.

 

Sponsors

Callant en VTDL vormen al jaren een sterk

partnership. Callant zorgt voor een prima verzekering voor al onze leden en organisatoren.  Ook kunnen onze leden genieten van 10% korting op al de Callant producten zoals autoverzekering, brandverzekering, pechverhelping, fietsverzekering enz…  VTDL leden kunnen via onderstaande link genieten van 10% promo.

 https://broker.callant.be/home-verzekeringen-assurances.jsp?promoCode=VTDL-2avK6HYb

Onze nieuwe partner Sportoase biedt heel wat opportuniteiten voor de leden en de federatie zoals zwemwater, fitnesscentra, congresruimte verspreidt over heel vlaanderen.  Ook zal het magische Hawaî Gala event op 14 oktober op de Philipssite Sportoase Leuven plaatsvinden.  Be there!

http://www.sportoase.be/nl/

Sportoase en VTDL gaan samen in zee!

 

 

 

VTDL heeft ook een partnership met het Belgische bedrijf Sportscontrol, die als één van de zeldzame voedingsmerken,  een maximale veiligheid naar samenstelling en ingrediënten verzekerd.  Sportscontrol biedt een uitgebreide gamma aan Sportdranken en supplementen op wetenschappelijke basis ontwikkeld en getest op sporters en atleten.

VTDL leden genieten 15% korting op alle sportcontrol producten bij vermelding van VTDL.

http://www.sportscontrol.com

Suppliers

Bioracer is al jaren onze officiële kledij sponsor. Ze leveren zowel race trisuits, trainings- en leasure wear aan het Belgisch Triatlon Elite en Age group Team.

Bioracer is een rasecht Belgisch bedrijf dat al jaren een trouw partnership vormt met VTDL.  Door hun innovatie en maatwerk leveren ze unieke topproducten voor triatlon, cycling en running waar onze atleten dankbaar gebruik van maken om tot topprestaties te komen.

Bezoek zeker Bioracer via www.bioracer.com

 

Polar is al jarenlang de officiële trainings- technologische partner voor Triathlon Vlaanderen. Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Polar combineert   deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van de klanten. Het is dan ook geen wonder dat Polar sinds 1977 toonaangevend is in technische innovaties en hartslagmeting.

Polar biedt zowel voor Belgische toptriatleten als recreanten een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Door gebruik van hartslagmeters, sporthorloges met GPS als fietscomputers, zijn de atleten en coaches van Triatlon Vlaanderen in staat om waardevolle data uit de training en wedstrijd te halen.

Triatlon Vlaanderen leden kunnen via een voucher korting genieten via de onlineshop: http://www.polar.com/

 

 

 

Met fierheid kondigt Triatlon Vlaanderen een nieuw partnership aan met Trainingpeaks  wereldleider in trainingssoftware voor duursporters en coaches. Trainingpeaks zal de atleten en coaches uit het Olympische programma ondersteunen met opleiding en software. Trainingspeaks is een Amerikaans bedrijf gevestigd in Boulder (Colorado). De belangrijkste producten van dit high-tech bedrijf zijn de Trainingpeaks trainingssoftware (zowel voor PC, Mac, IOS, Android), WKO4 analysesoftware (PC en Mac), best bike split software voor simulaties van fietsprestaties en de opleidingen ‘Trainingpeaks University’ genaamd. We zijn verheugd met dit partnership en zijn ervan overtuigd dat we hiermee een stap voorwaarts kunnen zetten op vlak van trainingsefficiëntie.

Trainingpeaks ondersteunt niet alleen de topsportwerking, maar biedt alle VTDL-leden 20% korting aan op het Trainingpeaks Premium account. Via deze pagina kan u zich hiervoor melden met de code BTU20

http://home.trainingpeaks.com/products/trainingplans/affiliates/belgian-triathlon/belgian-triathlon-member-benefits

Ook is er een 20% korting voor coaches op Unlimited Coach account met de code BelgianTri2017. Hebt u reeds een coaching account kan u via de support@trainingpeaks.com voor de komende maanden een korting genieten.

Kom meer te weten over Trainingpeaks via www.trainingpeaks.com

Funding Partner